ANSNEI – Passer på dig, dit og dine

SKUDSIKRE

SOLCREME - SPF 50 - til Operators

Varenummer 55100004
kr151,96
På lager
1
Produkt detaljer

Solcreme til hårdføre Operator!

Ikke alle kan klare at være ude i så hed bagende sol, eller i solen lang tid ad gangen. Men dem som tør tage udfordringen op - skal bruge SPF50 Sun Lotion fra Operators!

At komme ud i naturen betyder frihed og kan være fantastisk i al slags vejr, hvis du har taget de rette forholdsregler. Det samme gælder, når solen skinner. Sørg altid for, at du og dit team er tilstrækkeligt beskyttet mod de skadelige stråler fra solen.

Uanset om du er VAGT, på job i mange timer udenfor, eller om du i din fritid, vælger at bestige et fjeld, tage ud at fiske, lystsejle eller picnic i skoven - så er dette produktet der skal bruges!

Vores Skincare fokuserer på at levere funktionelle produkter der absorberes hurtigt og IKKE efterlader fedtet eller klæbrig hinde på din hud. Du får maksimal effekt og kan roligt præstere dit bedste. Produkter for rigtige Operators er specielt udviklet til brug under forhold, der er langt mere krævende end blot at solbade ved poolen eller svømme en tur ved stranden.

Sun lotion fra Operators Skincare med SPF 50 giver dig mulighed for at yde dit allerbedste i timevis i solen ved effektivt at beskytte dig mod de skadelige UCA- og UVB-stråler, der ellers ville gøre din hud lige så rød som en kogt hummer. Som man siger, "BETTER DEAD THAN RED" og netop derfor denne unikke solcreme.

Påfør en håndfuld af denne meget vandfaste solcreme generøst på alle udsatte områder af din krop, inklusive hele dit ansigt. Når det påføres absorberes det hurtigt og efterlader en ikke-fedtet fornemmelse. Påfør et nyt lag solcreme efter hårdt arbejde, udendørs træning og svømning. Ingen solcreme giver 100% beskyttelse, men denne kommer så tæt på som overhovedet muligt, så sørg for at dække al hud med tøj og søg skygge når muligt.

Produceret i Danmark efter speciel formular.


Denne SPF50 Solcreme er kun til de mest hårdføre Operators (og til børn!!). Cremen lader dig præstere dit bedste under udførelse af "Langtids VAGT-arbejde og Sportsaktiviteter". Den er perfekt som standardgrej i låglommen på din rygsæk. Påfør solcremen generøst før din: Vandretur, gåtur, løbetur, klatring, havsejlads, kanotur, landevejscykling, mountainbiketur, Stand-Up-Paddle sejlads og din middags kaffepause i solen.

Operators Skincare er en serie af hudplejeprodukter der er designet til at yde maksimal beskyttelse uden bøvl. De vigtigste fordele inkluderer den beskyttende effekt og brugeroplevelsen af selve solcremen, så den enkelte Operator kan fokusere på de aktiviteter, hun/han er involveret i. Vores Operators Skincare produkter er specielt udviklet til brug under forhold, der er meget mere krævende end solbadning og en svømmetur i hotellets pool.

Operators SPF30 Solcreme vil effektivt beskytte dig mod de skadelige UVA- og UVB-stråler, der ellers ville gøre din hud rød som en kogt hummer. Denne solcreme er specielt udviklet til personer med en aktiv livsstil, der nyder timerne i den frie natur. Solcremen er meget vandafvisende, og efter den er påført absorberes den lynhurtigt og efterlader en totalt ikke-fedtet fornemmelse, så du kan blive i solen og fokusere på langt mere behagelige ting.

Godt tip: fyld solcremen over i mindre rejseflasker (GoToob) som passer i din lomme på din jakke og i låglommen på rygsækken.

• Høj beskyttelse
• Meget vandafvisende
• SPF30 solbeskyttelse
• 200 ml tube
• Let at smøre på huden
• Absorberes meget hurtigt og klæber ikke
• Effektiv mod UVA og UVB
• Fugter og styrker huden
• Kemiske solfiltre
• Uparfumeret
• Fremstillet i Danmark

Ingredienser: Aqua, Octocrylen, C12-15 Alkylbenzoat, Dicaprylylcarbonat, Butylmethoxydibenzoylmethan, Glycerin, Undecan, Tris-Biphenyl Triazin (nano), Tridecan, Methylen Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Natrium polycarbonat, Decyl Glucoside, Tocopherylacetate, Dinatriumcetearylsulfosuccinat, natriumlevulinat, xanthangummi, sorbinsyre, polyglycerol-3-kaprat, dinatriumphosphat, butylenglykol, propylenglycol, tocopherol, phenoxyethanol, kaliumsorbat.

Gem dette produkt til senere