ANSNEI – Passer på dig, dit og dine

VAGT

VAGT TIL EVENT RONDERING ALARMPATRULJE PERSONBESKYTTELSE

Byggeplads
vagt

Er du plaget af hærværk, tyveri eller svind? Så er tiden måske inde at få en vagt på byggepladsen, byggeplads overvågning eller måske begge dele. Det er en god investering som på længere sigt, giver et bedre resultat på bundlinjen, da synligheden af en sikkerhedsmedarbejder i høj grad minimerer både hærværk, tyveri og svind.

Patruljevagt

Få en patruljevagt til at holde øje med din virksomhed i forskellige tidsrum. Vagten sikrer, at alt er som det skal være, og sker der noget, kan vagten reagere hurtigt og professionelt. Vores patruljevagter har en præventiv effekt på indbrud og tyveri, og kan minimere risikoen for brand- og vandskader i din virksomhed.

Fastvagt

Fastvagter benyttes i dag i flere forskellige henseender – både for at reducerer tyveri, svind og minimere risikoen for hærværk og lign. Men ligeledes også for at skabe tryghed på sygehuse, arbejdspladser mm. Man ser ofte sådanne personer i butikscentre, receptioner, større fabriksområder, hoteller mm. Det kan være til stor fordel for de øvrige medarbejdere, at det er et kendt ansigt der møder op hver dag, det giver en større tryghedsfornemmelse samt bedre tillid.

Sikkerheds
vagt

En sikkerhedsvagt kan varetage mange forskellige opgaver i din virksomhed. Blandt andet kan de Tilkoble og frakoble alarmer Hjælpe i receptionen/informationsskranken Hjælpe med adgangskontrol Tilse din kameraovervågning & udføre daglige tilsyn Kontrollere brand- og førstehjælpsudsty